Aanstaande zaterdag is het zo ver. We gaan eindelijk weer een CoderDojo starten en zien daar ontzettend naar uit. Tóch willen we jullie de volgende regels graag nog even kenbaar maken.

Voor de CoderDojo’s zijn er, in verband met de corona-crisis, andere regels als bij een normale CoderDojo. Wij gaan er van uit dat zowel de ninja’s als de ouders/opa’s/oma’s zich hier aan houden.

Als er Covid-klachten zijn, blijf je thuis. Constateren wij Covid-gelijkende klachten, zijn wij genoodzaakt om te bellen naar het opgegeven telefoonnummer, en je op te laten halen.

We starten om 10:30. Als je wordt gebracht, neem je afscheid bij de buitendeur. De persoon die je komt brengen blijft buiten.

Neem je eigen versnapering (pakje drinken, koekje) mee. We mogen geen etenswaren meer uitdelen, er is dus helaas geen limonade en koek.

Om 12:30 is de CoderDojo afgelopen. De persoon, die jou ophaalt, blijft buiten. Je levert je badge in, pakt je jas en tas, en gaat naar buiten. Eenmaal buiten ga je direct naar huis of elders.

Wij begrijpen dat deze regels niet de gastvrijheid uitstralen die jullie van een CoderDojo gewend zijn. Het is helaas niet anders.

Vriendelijke Groeten,

Bor Wijnker, en alle vrijwilligers.

Namens Coderdojo Kopgroep

Coronaregels CoderDojo KopGroep